top of page

OPETUSRYHMÄT - KATSO ALTA USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET JA VASTAUKSET

Usein kysytyt kysymykset

 • Onko lasten ilmoittautuminen teatterikouluun uudistettava joka lukuvuosi?
  Ei ole tarpeen. Kun lapsesi on kerran ilmoittautunut Vekarateatterin kursseille, opiskelu jatkuu automaattisesti seuraavana lukuvuonna. Informoimme teitä ennen uuden lukuvuoden alkua mahdollisista muutoksista tai erityisistä ilmoittautumistarpeista. Mikäli yhteystiedot muuttuvat, tulee ilmoittautuminen aina tehdä uudelleen, jotta meillä olisi tiedossa ajankohtaiset tiedot. Myös kuvausluvan muutoksesta, voi ilmoittaa ilmoittautumisen yhteydessä.
 • Mihin mennessä kurssimaksu tulee maksaa?
  Kurssimaksun tulee olla maksettuna laskussa ilmoitettuun eräpäivään mennessä. Myöhästymisistä voidaan periä viivästyskorkoa tai muistutusmaksu.
 • Mistä löydän opettajien yhteystiedot?
  Opettajien yhteystiedot löytyvät Vekarateatterin verkkosivuilta "Yhteystiedot"-osion alta. Voit myös ottaa yhteyttä teatterin toimistoon, niin autamme sinua saamaan tarvitsemasi tiedot. Jos satut tietämään lapsesi opettajan etunimen, niin hänen sähköpostinsa on etunimi@vekarateatteri.fi.
 • Ovatko lapset vakuutettuja Vekarateatterin toiminnan aikana?
  Kyllä, kaikki lapset ovat vakuutettuja Vekarateatterin toiminnan aikana. Vakuutus kattaa tapaturmat, jotka sattuvat kurssien, esitysten ja muiden teatterin järjestämien tapahtumien yhteydessä.
 • Onko mahdollista saada alennusta kurssimaksuun?
  Kyllä, Vekarateatteri myöntää alennuksia useista syistä. Jos perheestäsi osallistuu useampi lapsi teatterikoulumme toimintaan, voitte hyödyntää sisaralennusta, joka on 10% per lapsi. Lisäksi tarjoamme taloudellista tukea tarvitseville perheille mahdollisuuden alennettuihin kurssimaksuihin erityistapauksissa. Alennusten tarkemmat tiedot ja hakuprosessista voit tiedustella suoraan teatterimme toimistosta.
 • Mitä teen, jos lapsi ei pääse osallistumaan tunnille?
  Jos lapsesi ei pysty osallistumaan tunnille, ilmoita siitä mahdollisuuksien mukaan etukäteen opettajalle tai teatterin toimistoon. Näin voimme huomioida poissaolon suunnittelussamme.
 • Miten voin antaa palautetta kursseista tai esityksistä?
  Palautteesi on meille arvokasta! Voit lähettää palautetta suoraan opettajille, teatterin toimistoon tai käyttää verkkosivuillamme olevaa yhteydenottolomaketta. Kaikki palaute käsitellään luottamuksellisesti.
bottom of page