Lyhytkurssit

Seuraava Vekarateatterin lyhytkurssi on syyslomalla 14-18.10. Mukaan mahtuu 32 kpl 8-12-vuotiasta oppilasta, varaa paikkasi nopeasti!

Koulutukset opettajille

Vekarateatterin henkilökunta on draaman ja soveltavan teatterin ammattilaisia. Työpajoja voidaan järjestää peruskoulun uuden opetussuunnitelman mukaisten kokemuksellisten ja eri aineiden välisten opetuskokonaisuuksien suunnittelusta yleiseen esiintymiskoulutukseen. Eikä KiKy-päivään löydy parempaa sisältöä kuin hauska ja hyvin vedetty improhetki! 

Koulutukset yrityksille

Yrityksille Vekarateatterilla on tarjota esiintymiskoulusta, asiakaspalvelularppausta ja asiantuntemusta kokemuspalvelujen sisällön ja rakenteen suhteen. Valmiiden pakettien lisäksi voimme suunnitella juuri teidän työyhteisöllenne sopivan koulutuskokonaisuuden.

Syntymäpäivät teatterissa?

Mikä ettei!

Vekarateatteri järjestää Kulttuurikeskus Hyyppärässä ainutlaatuisen tilaisuuden viettää syntymäpäiväjuhlat teatterin ja oman näytelmän teon merkeissä. 

Tilojen vuokraaminen

Vekarateatterin koti on vuonna 1908 rakennettu hirsihuvila, Kulttuurikeskus Hyyppärä. Sisällään huvilamme pitää kaksi keittiötä ja juhlatilaa kaikkinensa noin kahdeksallakymmenelle hengelle. Pienempiä juhlia varten voi vuokrata vain alakerran salin, johon mahtuu mukavasti 50 juhlijaa.

Myös tarjottavat ja ohjelma järjestyvät kauttamme helposti ja luotettavasti.

Polttarit

Mitä sitä keksisi parhaan ystävän polttarien ohjelmaksi? Kaupunkisodat, hemmottelupäivät, cartingit ja benjihypyt on jo nähty, mutta miten olisi polttarit teatterissa?

Ammattiohjaajan avulla, teatterin tekniikkaa, puvustoa ja tarpeistoa käyttäen, valmistuu näytelmä vaikkapa hääparin ensikohtaamisesta eri tyylilajeissa tai aikakausissa. Koko prosessi kuvataan ja hääjuhliin on saatavilla niin making of 

-dokumentti kuin lopullinen, valmiiksi leikattu teoskin.