top of page

Syysleiri 2024

Vekarateatteri järjestää syyslomaleirin 7-12-vuotiaille Kulttuurikeskus Hyyppärässä viikolla 42. Leiri sopii kaikille teatterista kiinnostuneille lapsille, kokemuksesta riippumatta. Päivittäin klo 10-16 opetus tarjoaa mahdollisuuden oppia uusia taitoja ja saada uusia ystäviä. Leirin hinta on 150€, sisältäen lounaan ja välipalan.

Näyttämö sivusta Vekarateatteri Kerava.jpeg
Mahalasku ryhmä kylpyammeessa

Tilaa oma yksityinen esitys!

Tilaa yksityinen improteatteri-esitys omalla teemalla. Ryhmän koko n. 4-6 henk.

Yleisömäärää ei ole rajoitettu.

Esitys on tilaajan tiloissa tai voit vuokrata Vekarateatterista tilat.

Koulutukset yrityksille

Yrityksille Vekarateatterilla on tarjota esiintymiskoulusta, asiakaspalvelularppausta ja asiantuntemusta kokemuspalvelujen sisällön ja rakenteen suhteen. Valmiiden pakettien lisäksi voimme suunnitella juuri teidän työyhteisöllenne sopivan koulutuskokonaisuuden.

ihmiset töissä modernissa toimistossa, polkupyörä sisätiloissa, rappusia alas kävelevät ihmiset
Albert Einstein teoreettinen fyysikko illistää

Koulutukset opettajille

Vekarateatterin henkilökunta on draaman ja soveltavan teatterin ammattilaisia. Työpajoja voidaan järjestää peruskoulun uuden opetussuunnitelman mukaisten kokemuksellisten ja eri aineiden välisten opetuskokonaisuuksien suunnittelusta yleiseen esiintymiskoulutukseen. Eikä KiKy-päivään löydy parempaa sisältöä kuin hauska ja hyvin vedetty improhetki! 

Tilojen vuokraaminen

Vekarateatterin koti on vuonna 1908 rakennettu hirsihuvila, Kulttuurikeskus Hyyppärä. Sisällään huvilamme pitää kaksi keittiötä ja juhlatilaa kaikkinensa noin kahdeksallakymmenelle hengelle. Pienempiä juhlia varten voi vuokrata vain alakerran salin, johon mahtuu mukavasti 50 juhlijaa.

Myös tarjottavat ja ohjelma järjestyvät kauttamme helposti ja luotettavasti.

Vekarateatteri Hyyppärä kulttuurikeskus maalattu syksyinen talo koivujen lomassa
Syntymäpäiväjuhlat, värikästä tarjoiltavaa, kakkutikkareita. Hienot tarjoilut.

Syntymäpäivät teatterissa?

Mikä ettei!

Vekarateatteri järjestää Kulttuurikeskus Hyyppärässä ainutlaatuisen tilaisuuden viettää syntymäpäiväjuhlat teatterin ja oman näytelmän teon merkeissä. 

bottom of page