top of page
Metkalaukku lapsille improa keravalla.jpeg

Improesitykset
lapsille!

Metkalaukku - Tilaa improesitys lapsille

Esityksestä sanottua: 

"Ihan älyttömän hyvin jaksoivat kaiken ikäiset katsojat seurata mukana."

"Tosi kivaa, kun on esitys, johon voi itse vaikuttaa."

Näyttelijät ovat valmiit, yleisö on paikalla, valot on sytytetty, mutta käsikirjoitusta puuttuu! Ja niin sen pitää ollakin, sillä Improvisaatioteatteri Metkalaukku tekee esityksen yleisön mielen ja maun mukaan. Häikäisevän näyttelijäntyön ja kansanmusiikista ammentavan äänimaiseman värittämä esitys syntyy täysin lapsiyleisön ehdotusten pohjalta ja lopputulos on takuulla hauska ja joskus myös koskettava.
Työryhmää yhdistää paitsi vankka ammattitaito teatterin ja musiikin saralta, myös halu voimaannuttaa lapsia ja tutustuttaa heidät tarinankerronnan maailmaan.

Esitys pitää sisällään niin tavallista teatteri-improvisaatiota kuin yhtä lailla improvisoitua musiikkia ja laulua. Esiintyjien pitkä kokemus aloiltaan varmistaa, että jokainen esitys on paitsi ainutlaatuinen myös laadukas.

 

Esiintyjät: (kokoonpano voi vaihdella):

Anne Seppänen (näyttelijä, juontaja)

Annika Ihatsu (näyttelijä, juontaja)

Lotta Hagfors (muusikko, näyttelijä)

Marko Kokko (juontaja, näyttelijä)

Pyry Kuronen (näyttelijä, juontaja, muusikko)

 

Tilattavissa oleva improvisaatioesityskokonaisuus pitää sisällään maksimissaan neljä puolen tunnin esitystä ja sen hinta on 995 euroa. Katso alta lisätietoja.

 Esitys 995 €

Esim. 30min. x 4 esitystä, tai 1h x 2 esitystä.

Yleisömäärää ei ole rajoitettu.

Esitys on tilaajan tiloissa tai voit vuokrata Vekarateatterista tilat.

Esityksen kesto on 30-45 minuuttia ja se on tilattavissa koko maahan suomeksi ja englanniksi. Erityisiä esitystekniikan vaatimuksia esityksellä ei ole, noin neljä kertaa neljä metriä lattia- tai näyttämöalaa riittää. Mikäli esitystila vaatii esim. mikrofonien käyttöä, toivomme, että esitystekniikka järjestetään tilaajan taholta. Esitys soveltuu helposti hyvin eri-ikäisille yleisöille päiväkoti-, koulu-, kirjasto- ja tapahtumaympäristöön. Esityksen sisältö improvisoidaan paikan päällä täysin yleisön ehdotusten pohjalta, jolloin esitys mukautuu automaattisesti yleisön iän mukaiseksi.

Esitysten hinnasto lapsille
bottom of page