top of page
Metkalaukku lapsille improa keravalla

Improesitykset
lapsille!

Metkalaukku - Tilaa improesitys lapsille

Esityksestä sanottua: 

"Ihan älyttömän hyvin jaksoivat kaiken ikäiset katsojat seurata mukana."

"Tosi kivaa, kun on esitys, johon voi itse vaikuttaa."

Näyttelijät ovat valmiit, yleisö on paikalla, valot on sytytetty, mutta käsikirjoitusta puuttuu! Ja niin sen pitää ollakin, sillä Improvisaatioteatteri Metkalaukku tekee esityksen yleisön mielen ja maun mukaan. Häikäisevän näyttelijäntyön ja kansanmusiikista ammentavan äänimaiseman värittämä esitys syntyy täysin lapsiyleisön ehdotusten pohjalta ja lopputulos on takuulla hauska ja joskus myös koskettava.
Työryhmää yhdistää paitsi vankka ammattitaito teatterin ja musiikin saralta, myös halu voimaannuttaa lapsia ja tutustuttaa heidät tarinankerronnan maailmaan.

Esitys pitää sisällään niin tavallista teatteri-improvisaatiota kuin yhtä lailla improvisoitua musiikkia ja laulua. Esiintyjien pitkä kokemus aloiltaan varmistaa, että jokainen esitys on paitsi ainutlaatuinen myös laadukas.

 

Esiintyjät: (kokoonpano voi vaihdella):

Anne Seppänen (näyttelijä, juontaja)

Annika Ihatsu (näyttelijä, juontaja)

Lotta Hagfors (muusikko, näyttelijä)

Marko Kokko (juontaja, näyttelijä)

Pyry Kuronen (näyttelijä, juontaja, muusikko)

 

Tilattavissa oleva improvisaatioesityskokonaisuus pitää sisällään maksimissaan neljä puolen tunnin esitystä ja sen hinta on 995 euroa. Katso alta lisätietoja.

 Esitys 995 €

Esim. 30min. x 4 esitystä, tai 1h x 2 esitystä.

Yleisömäärää ei ole rajoitettu.

Esitys on tilaajan tiloissa tai voit vuokrata Vekarateatterista tilat.

Esityksen kesto on 30-45 minuuttia ja se on tilattavissa koko maahan suomeksi ja englanniksi. Erityisiä esitystekniikan vaatimuksia esityksellä ei ole, noin neljä kertaa neljä metriä lattia- tai näyttämöalaa riittää. Mikäli esitystila vaatii esim. mikrofonien käyttöä, toivomme, että esitystekniikka järjestetään tilaajan taholta. Esitys soveltuu helposti hyvin eri-ikäisille yleisöille päiväkoti-, koulu-, kirjasto- ja tapahtumaympäristöön. Esityksen sisältö improvisoidaan paikan päällä täysin yleisön ehdotusten pohjalta, jolloin esitys mukautuu automaattisesti yleisön iän mukaiseksi.

Esitysten hinnasto lapsille

Vekarateatteri esittää: Metkalaukun ihmeellinen improvisaatiomaailma

Astu sisään Vekarateatterin esittämän Metkalaukun ihmeelliseen maailmaan, jossa jokainen hetki on ainutkertainen ja jokainen esitys on yhtä yllätyksellinen kuin lasten mielikuvitus itse. Vekarateatterin sydämessä sykkii improvisaatioteatterin taika, joka kutsuu lapsia ja lapsenmielisiä yhteiselle matkalle luovuuden ja ilon valtakuntaan.

Taianomaisia hetkiä jokaiselle katsojalle

Metkalaukun esityksissä ei ole ennalta kirjoitettuja sanoja tai säveliä. Täällä lavalle nousee tarinoita, jotka elävät ja hengittävät yleisön sykkeen mukaan. Jokainen esitys on kuin lumottu hetki, jossa katsojien ideat ja unelmat heräävät eloon näyttelijöidemme ja muusikkojemme taitavissa käsissä.

Interaktiivinen kokemus: sinä olet tähti

Metkalaukku on enemmän kuin teatteriesitys; se on kutsu kaikenikäisille olla osa taiteen luomisprosessia. Yleisömme ei vain istu pimeässä katsomossa, vaan he ovat aktiivisia osallistujia, joiden ehdotukset ohjaavat tarinaa. Jokainen esitys on dialogi, jossa jokainen ääni on tärkeä ja jokainen idea on arvokas.

Kiehtova yhdistelmä teatteria ja musiikkia

Metkalaukun lavalla teatteri ja musiikki soljuvat saumattomasti yhteen, luoden ainutlaatuisia hetkiä, jotka ovat sekä spontaaneja että sydäntä särkevän kauniita. Esiintyjämme, jotka ovat teatterin ja musiikin ammattilaisia, tuovat jokaiseen esitykseen omat persoonalliset taitonsa, varmistaen, että jokainen hetki on täynnä taidokkuutta ja lämpöä.

Upea esiintyjäkaarti: sydämen sivistystä

Kokoonpanomme voi muuttua, mutta jokainen esiintyjä jakaa saman intohimon tarinankerrontaan ja improvisaatioon. Heidät tunnetaan paitsi ammattitaidostaan myös kyvystään luoda yhteys yleisöön, tuoden esiin jokaisen katsojan sisäisen tarinankertojan.

Helppo ja joustava: esitykset missä ja milloin tahansa

Tarjoamme esityksiä sekä suomeksi että englanniksi, ja ne voidaan toteuttaa joustavasti tilaajan tiloissa tai meidän omassa Vekarateatterissamme. Tekniset vaatimukset ovat vähäiset, mikä tekee meistä täydellisen vaihtoehdon mihin tahansa ympäristöön – olipa kyseessä sitten päiväkoti, koulu, kirjasto tai yritystapahtuma.

Kutsu meidät seikkailuun

Metkalaukun esitys on kutsu matkalle, jossa jokainen askel on uusi löytö. Ota yhteyttä ja tuo Metkalaukun taika osaksi tapahtumaasi. Esityksemme ovat valmiita viehättämään, naurattamaan ja koskettamaan – jokainen niistä on tehty rakkaudella ja suunnattu suoraan sydämeen.

bottom of page