top of page
Syntymäpäivätarjoilut

Syntymäpäivät teatterissa?
Mikä ettei!

Vekarateatteri järjestää ainutlaatuisen tilaisuuden viettää syntymäpäiväjuhlat teatterin ja oman näytelmän teon merkeissä.

Jokainen syntymäpäiväänsä viettävä on tietenkin oman juhlansa sankari. Mutta entä, jos juhlan päätteeksi synttärisankari loistaisikin näytelmän sankarina? Vekarateatterilla se onnistuu! Käytössä on taitavan teatteriohjaajan lisäksi laaja puvusto, rekvisiittavarasto ja näyttämötekniikka, joiden avulla juhlavieraat pääsevät tekemään ihan oikean esityksen omien ideoidensa pohjalta.

 

Vekarateatteri järjestää Kulttuurikeskus Hyyppärässä ainutlaatuisen tilaisuuden viettää syntymäpäiväjuhlat teatterin ja oman näytelmän teon merkeissä. 

Syntymäpäiväsankari on tietenkin näytelmän pääosassa ja vieraat pääsevät käsikirjoittamaan sankarin arvoisen ja näköisen esityksen. Vekarateatterin ohjaajan avulla esitys on ensi-iltakunnossa ennätysmäisesti jopa tunnissa ja vieraita hakemaan saapuvat omaiset pääsevät ihailemaan lopputulosta.

Jokaisen juhlan aikataulu suunnitellaan erikseen asiakkaan kanssa. Esityksen suunnitteluun, toteutukseen ja harjoitteluun varattava aika on noin kaksi tuntia ja näytelmä esitetään juhlien lopuksi huoltajille. Vaihtoehtoisesti tai lisäksi esitys voidaan myös tallentaa asiakkaan omalla kalustolla.

Hinta 250€

Syntymäpäivät teatterissa Keravalla - Kulttuuritalo Hyyppärässä 250€

  • Teatterisynttärit soveltuvat parhaiten yli 7-vuotiaille, maksimissaan 15-henkiselle juhlijajoukolle.

  • Saa tuoda omat tarjoilut tai

  • Kysy tarjousta myös tarjoiluista

  • Tiedustelut teatteri@vekarateatteri.fi tai

  • 050 354 4706.

bottom of page