top of page

Vekarateatterin lahjakortti

Löydä täydellinen lahja, joka avaa ovet luovuuden ja ilon maailmaan – Vekarateatterin lahjakortti!

Etsitkö ainutlaatuista ja merkityksellistä lahjaa lapselle? Haluatko tukea nuoren taipaleen alkua taiteen parissa? Vekarateatterin lahjakortti on lahja, joka kantaa ja inspiroi. Se on avain taianomaiseen harrastukseen, joka kasvattaa itseilmaisua, rohkeutta ja sosiaalisia taitoja.

Lahjakortilla voit kattaa harrastuksen kustannuksia ja antaa nuorelle mahdollisuuden loistaa näyttämöllä, oppia uutta ja löytää paikkansa teatterin värikkäässä maailmassa. Vekarateatteri tarjoaa laajan kirjon kursseja ja työpajoja, joissa lapset ja nuoret voivat kokeilla siipiään näyttelijänä, ohjaajana, tai lavastajana – ja lahjakortti avaa ovet kaikkiin näihin seikkailuihin.

Olipa kyseessä syntymäpäivä, joulu tai muu juhlahetki, Vekarateatterin lahjakortti on lahja, joka jää mieleen ja jonka arvo kasvaa vuosien saatossa. Se on investointi nuoren tulevaisuuteen, itsevarmuuteen ja onnellisiin muistoihin.

Anna lahja, joka pysyy lapsen matkassa lavasteiden takaa aina valokeilaan – hanki Vekarateatterin lahjakortti jo tänään!

Lahjakortti käy maksuvälineenä myös Vekarateatterin verkkokaupassa, valitse silloin maksuvälineeksi "lahjakortti". Mikäli haluat käyttää Vekarateatterin lahjakortin esim. kesäteatterilippuihin tai lukukausimaksuihin, olethan yhteydessä info@vekarateatteri.fi osoitteeseen.

Vekarateatterin lahjakortti

25 €

Lahjakortti on aina varma valinta. Valitse summa ja tee lahjasta yksilöllinen kirjoittamalla henkilökohtainen viesti....
Lahjakortti on aina varma valinta. Valitse summa ja tee lahjasta yksilöllinen kirjoittamalla henkilökohtainen viesti.

25 €
50 €
100 €
150 €
200 €
Muu summa
bottom of page