Opetusryhmät

Valitse alta sopivin ryhmä

Vekarateatteri tarjoaa ilmaisuopetusta kouluikäisille lapsille ja nuorille. Opetustasot ovat yhdenmukaiset koululuokkien kanssa. Löydät sopivan ryhmän yksinkertaisesti ja helposti. Teatteriharrastukseen ja sopivan ikäiseen ryhmään voi käydä tutustumassa ilmaiseksi. Tämän jälkeen nopein ja vaivattomin tapa ilmoittautua haluamaansa ryhmään on täyttää lomake.

 

Lukukausimaksu (150 € VA valmistavalle ryhmälle, 200 € ikäryhmille V2-V6, 300 € ikäryhmille V7-V9) suoritetaan joko sähköpostiin tilattavalla sähköisellä, tai teatteritunnilta saatavalla, laskulla.

Valitse sopivin ryhmä ja ilmoittaudu heti!
  • Syyslukukausi 2019 alkaa 19.8. ja päättyy 20.12. Kevätlukukausi 2020 alkaa 13.1. ja päättyy 22.5.

  • Kaikkiin ryhmiin voi liittyä ympäri vuoden.

  • Opetusta ei järjestetä kouluvuoden lomien aikana.

  • Syyslukukausi 2019 alkaa 19.8. ja päättyy 20.12. Kevätlukukausi 2020 alkaa 13.1. ja päättyy 22.5.

  • Kaikkiin ryhmiin voi liittyä ympäri vuoden.

  • Opetusta ei järjestetä kouluvuoden lomien aikana.

VA – 2012-13 syntyneet, eli Vekarateatterin valmistava ryhmä

Vekarateatterin valmistava ryhmä on tarkoitettu 6-7-vuotiaille. Vekarateatterin ensimmäiset vuodet kuluvat ryhmätyötä ja yhdessä toimimista harjoitellen erilaisten leikkien ja draamaharjoitteiden avulla.

V2 – 2011 syntyneet, eli 8-vuotiaat Vekarat

Ryhmä tutustuu alustavasti teatterin toimintatapoihin ja esityksen valmistusprosessiin. Ryhmätyötaitoja hiotaan ja vuoden lopuksi ryhmä valmistaa ensimmäisen julkisen esityksensä. 

V3 – 2010 syntyneet, eli 9-vuotiaat Vekarat

Vekaroitten kolmantena vuotena teema on tarinankerronta. Tarinoita kerrotaan, kerätään, luetaan ja keksitään, ja keväällä niiden pohjalta tehdään ensimmäinen oma esitys.

V4 – 2009 syntyneet, eli 10-vuotiaat Vekarat

Vekaroitten neljäntenä vuotena tutustutaan teatterin tekemisen prosessiin suunnittelemalla äänet, puvustus, valaistus, lavastus ja tarpeisto valmiiseen käsikirjoitukseen. Työn jäljet nähdään esityksessä keväällä.

V5 – 2008 syntyneet, eli 11-vuotiaat Vekarat

Viidentenä vuotenaan Vekarat tutustuvat monialaiseen taiteilijuuteen ja valmistavat ympäri lukuvuotta esityksiä, joissa teatteri kohtaa ryhmän valitseman määrän muita taiteenlajeja.

V6 – 2007 syntyneet, eli 12-vuotiaat Vekarat

Vekarateatterin kuudennen vuoden teemana on teatteri-improvisaatio. Vuoteen kuuluu kaksi esitystä.

V7 – 2006 syntyneet, eli 13-vuotiaat

Vekarateatterin seitsemännen vuoden teema on oma teksti. Ryhmä tutustuu syyslukukaudella dramaturgisiin peruskäsitteisiin ja näytelmän kirjoittamiseen.

V8 – 2005 syntyneet, eli 14-vuotiaat

Vekarateatterin kahdeksannen vuoden teemana on iso teksti. Ryhmä valmistaa esityksen.

V9 – 2004 syntyneet, eli 15-vuotiaat

Vekarateatterin viimeisen vuoden teema on vaikuttava teatteri. Ryhmä tutustuu soveltavan teatterin eri osa-alueisiin.

KNUT, Keravan Nuorisoteatteri, yli 16-vuotiaille

Keravan Nuorisoteatteri on yli 16-vuotiaille suunnattu tavoitteellinen ryhmä, joka antaa hyvät edellytykset opinnoille mm. taide-, opetus- ja sosiaalialoilla.

Aikuisryhmä

Vekarateatterin aikuisryhmässä opitaan teatterin avulla työelämässä ja muuallakin tarvittavia ilmaisutaitoja hauskasti ja tehokkaasti. Ryhmä voitti vuoden 2019 Keski-Uudenmaan Improvisaatiomestaruuden Navethaliassa Vantaalla.

Please reload