top of page

Heissulivei Vekarateatterin tettiläisiltä!

Päivitetty: 3. toukok. 2023

Nyt varmaan ihmettelette: miksi tulimme tänne tettiin. No, mehän kerromme teille. Tulimme tänne tettiin, sillä ajattelimme, että täällä olisi hauskoja työtehtäviä ja kiinnostava työyhteisö.

Olemme harrastaneet teatteria Vekarateatterissa jo muutaman vuoden, jonka takia meidän oli helppoa hakea täältä TET-paikkaa.

Epäonneksemme jouduimme heti ensimmäisenä päivänä tekemään raskaita töitä. Maalasimme kellarin lattian. Samalla tuli myös maalattua paljon muutakin kuten sormet ja varpaat. Puhumattakaan siitä, että hiuksista löytyi maalia. No ainakaan ei tarvinnut kököttää matikantunnilla.


Miten päädyimme Vekarateatterin oppilaiksi? Olimme kuulleet tuttujen kautta paljon hyvää Vekarateatterista ja päätimme tulla kokeilemaan. Siitä päivästä asti olemme harrastaneet teatteria. Eikä ole kertaakaan kaduttanut.Mitä olemme tehneet teatterissa? Joka vuosi meillä on ollut eri teema ja sen mukaan olemme tehneet esityksen. Olemme esim. improvisoineet, tehneet käsikirjoituksia ja suunnitelleet esityksiä. Meillä on ollut myös, joka tunnin alussa hauskoja lämppäleikkejä esim. zombiehippa ja vilijonkka.

Viime vuonna meillä oli teemana Suuri Teksti. Meidän olisi pitänyt esittää Saara Turusen näytelmä Tavallisuuden aave, mutta koronan takia esitystä ei pystytty esittämään. Etäopetuksen aikana kävimme teatteria meetissä.


Mikä on parasta? Parasta on ehdottomasti ryhmän yhteishenki. Otamme kaikki mukaan. Kaikilla on omat vahvuudet ja niiden avulla muodostamme hyvän ryhmän. Kesäisin on ollut myös mahtavia leirejä ja nyt joulukuussa järjestetään esim. 18.-19. joulukuuta kameranäyttelemisen kurssit.


Mikä saa meidät jatkamaan? Ryhmään kuulumisen tunne saa meidät jatkamaan. Teatterin kautta saa helposti uusia kavereita, eikä ole hetkeäkään tylsää.


Talvisin Terveisin Shubnit ja Neea


70 katselukertaa

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page